Novosti

05.05.2022.

Josipa Lisac nastupila je sinoć u Koprivnci


Josipa Lisac nastupila je sinoć u Koprivnci, u dvorani Domoljub. Teško je riječima opisati tu divnu i opuštenu atmosferu koja je vladala. Publika je bila tako životna, slobodna i srdačna.

Sve generacije sinoć su bile tamo…Jedne djevojke napisale su nam svoj dojam: “Toliko nam je drago što smo imale prilike doživjeti kroz život ovaj susret s Josipom.

To je sve!”Dok je jednu djevojku nastup Josipe toliko dojmio da nam je napisala “kada odrastem želim biti Josipa Lisac”. Da…I tako je bilo.

Svakog je osobno dirnuo sinoćnji koncert, uz jako lijepo, vedro i ugodno druženje. Josipa je nastupila u pratnji svog benda: Davor Črnigoj na basu, Elvis Penava na gitari, Toni Starešinić na klavijaturama i Borna Šercar na bubnjevima.

Svaki koncert nosi i one najposebnije trenutke. To su najčešće divni trenuci s dragim fanovima, prijateljima svih generacija. U Koprivnici taj susret dogodio se s desetogodišnjom djevojčicom Irinom, a kojoj je ovo treći Josipin koncert ove godine. “Divno je vidjeti i razgovarati s tako mladim ljudima koje ustinu zanima glazba, tako nježno, tako veselo i željno otkrivati i učiti…Naprosto, Irina je hrabra djevojčica koja nastoji istraživati prostor koji je zanima. Hvala ti Irina što si prepoznala moju glazbu! Sretna sam!

Video pogledajte na LINKU.

Foto galeriju pogledajte na POVEZNICI