Novosti

26.08.2021.

Josipa Lisac oduševila publiku na Trsatskoj gradini


Sinoć je u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održan dugoočekivani koncert glazbene dive Josipe Lisac. Publika je koncert dočela s velikim zanimanjem, a ulaznice je bilo potrebno kupiti unaprijed te se moglo birati između slobodnog stajanja, slobodnog sjedenja i VIP paketa karata za 4 osobe koji uključuje stol i vino dobrodošlice. S obzirom na ograničeni broj karata, rasprodane su rekordnom brzinom te se do samog početka koncerta tražila ulaznica više.

Od posljednjem samostalnog koncerta Josipe Lisac u Rijeci prošlo je nekoliko godina pa su Riječani jučer navečer, napokon, mogli uživati u njezinim bezvremenskim hitovima uz pratnju benda sastavljenog od vrhunskih glazbenika.

Bez minute kašnjenja, u devet navečer, diva je koncert otvorila pozdravnim govorom, a nakon čega je uslijedila pjesma „Što me čini sretnom“, a ubrzo nakon i njen najveći hit „O jednoj mladosti“. Publika nije krila svoje oduševljenje na svaku izvedenu pjesmu, a Josipa je ekstravagantno i s puno stila ispod prozirnog kišobrana pričala o anegdotama iz svoga života te retro glazbi.

Gradina dugo nije bila ovako puna, a organizator se pobrinuo da sve bude na visokom nivou kakav i priliči divi.

Preuzeto s https://www.trsatskagradina.com/josipa-lisac-odusevila-publiku-na-trsatskoj-gradini/?fbclid=IwAR0uq7BHmQiz9m4jK5Qsgg3Th6cMPtqC7-4mBrIGdWFVyyJjoAE-vpfOjds