Novosti

18.06.2021.

‘Kakva ljubav, kakva odanost‘


Ljubav! Koja je to ljubav, koja je to odanost!“ oduševljeno je poručila Josipa Lisac svojoj publici na pozornici u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti. Publika je pritom Josipi pokazala zahvalnost ogromnim pljeskom.

Koliko je publika željno iščekivala njezin nastup itekako govori činjenica da se za ovaj rasprodani koncert tražila karta više. Na koncertu okupile su se sve generacije Josipinih obožavatelja, a sve više i više na njene koncerte dolaze i neki novi, mladi ljudi. Josipa je postala obožavanje svih uzrasta, primjer i motivacija za brojne životne situacije.

Josipa je u svom stilu vodila publiku kroz koncert, uz svoje izvedbe tu je bilo humora, ali i otkrivanja raznih situacija tijekom svih ovih godina karijere, ali i njenog privatnog života.

„Ovo zapravo sve radiš zbog sebe i onda je jako lijepo kad to možeš pokazati i pokloniti drugima. Ako se nikome ni ne svidi, to ostaje naše i veliko“, naglasila je Josipa.

Publika Josipu jednostavno rečeno obožava, svaku njenu pjesmu, svaku poeziju koju podjeli sa svojom publikom, svaki razgovor s publikom, svaki razgovor s članovima benda. I ovaj put je Josipa publici podarila bezvremenske hitove, ali i novije pjesme poput singla “Daleko”.

Josipa Lisac nastupiala je u pratnji svog sjajnog benda: klavijaturista Tonija Starešinića, gitariste Elvisa Penave, basiste Davora Črnigoja i bubnjara Borne Šercara.

Fotogaleriju s koncerta možete pogledati na linku: