Novosti

11.07.2018.

Gdje granice ne postoje, gdje je sloboda rođena, gdje ima tisuću razloga za ljubav

Bernhard Theater prepun emocija


Josipa Lisac, u subotu je održala dugo očekivani koncert u predivnom Bernhard Theateru u Zürichu.

Koncert je, naravno, bio drugačiji od drugih, kao i svaki do sada. 

Posebna publika, neki novi susreti, neki novi ljudi… 

 

Fotografije: BYCOSAPHOTOGRAPHY

 

 

 

 

 

Uslijedili su brojni komentari iz publike, koji će najbolje dočarati emocije i energiju s koncerta….

Hvala Borisu Kralju na video zapisima s koncerta.

“Sjajna umjetnica, JOSIPA LISAC, nas je svojim božanstvenim talentom na trenutak odvela u jednu potpuno drugu dimenziju….gdje granice ne postoje, gdje je SLOBODA rođena, gdje ima tisuću razloga za LJUBAV…HVALA TI JOSIPA ŠTO SI BILA DIO NAS ❤” –  YU Rock Night .

Ja sam u svakom trenutku uživao. Upijao sam svaki pokret i riječ koju je gospođa Josipa izgovorila. Zaista zrači ta neka energija iz nje, naprosto isijava. To mi je baš zapalo za oko, budući da mi je ovo prvi put da je slušam uživo. Svatko tko je bio prisutan bio je svjedok vrhunske umjetnosti na najvišem nivou. Ne treba zaboraviti ni glazbenike, koji su bili besprijekorni. Ako bih mogao da ocijenim koncert ocjenom od 1 do 10, onda je to čista desetka. Definitivno! Nadam se da ću još imati priliku uživo slušati Josipu Lisac”– Danijel Ozren Skisavić.

 

Puno hvala! Ovaj koncert je bio izvrstan. Jednostavno senzacionalno” – José Bachmann.

 

Bilo je i onih obožavatelja koji nisu bili na koncertu, ali su se našli uz Josipu sasvim slučajno i svoju sreću proživjeli u tišini…

Sjedio sam kraj nje u avionu kada se vraćala za Zagreb 😊 oduvijek mi je bila draga, sjećam se da sam kao mali vidio ju na jarunskom placu i rekao na sav glas “mama, mama Josipa Lisac”. U nedjelju je nisam htio smetati, ja i Josipa smo uživali u tišini sve do Zagreba 😊”- Ivan Bošković.

Na fotografiji Josipa Lisac s bendom i organizatorima ispred Bernhard Theatera.

Pripremila i uredila: Suzana Jovanović