Novosti

06.06.2018.

Rokerski stil na City Groove Festivalu

Ljetna sezona započela u Podgorici


Ljetna sezona za Josipu već je započela i to nigdje drugdje nego u Podgorici, na City Groove Festivalu.

Publika je željno iščekivala Josipu, i to u potpuno rokerskom stilu što je Josipa odmah i osjetila.

„Dobra večer, odnosno skoro je jutro. Tako ste mladi i čili…Sve vrlo dobro znate pa se samo prepustite…“ – pozdravila je Josipa publiku…

Upravo je tako i bilo. Fantastična jazz svirka potaknula je sve prisutne na pjevanje i njihanje uz pjesme poput: „O jednoj mladosti”, “Tisuću razloga”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, a bilo je i parova koji su zaplesali. Bilo je tu svega, jazza, funka, disca i rocka…čak i elektroničkog zvuka.

Zanimljiva kao i uvijek, Josipa je u komunikaciju s publikom uključila i gotovo svakog člana benda. Tako bi im prišla s mikrofonom i nešto ih priupitala. Publici se posebno svidjelo kada je bubnjar Borna Šercar odgovorio zašto voli dolaziti u Crnu Goru: “Crna Gora, s ovakvom prirodom i ovakvim ljudima, stvarno me uvijek takne”.

A kako se tek jedan od tehničara mogao pojaviti blizu Josipe bolestan? Niti ova simpatična situacija nije naljutila Josipu, a osim što joj je pomogao više puta oko stalka za mikrofon, obećala mu je da će mu kasnije dati antibiotike.

U publici bilo je jako puno mladih, ali i starijih koji duže godina prate Josipu Lisac. Sve generacije tako su u potpunosti uživale u njenom koncertu. A Josipa je naravno u potpunosti dominirala binom i prenosila s publikom fantastičnu energiju.

Izvor izvještaja s koncerta: vijesti.me

Izvor foto: City Groove