Novosti

01.02.2018.

Suradnja Josipe Lisac i Hladnog piva

“Soundtrack za život”


U prostorijama Alfa filma na snimanju spota “Soundtrack za život” nastavljena je suradnja punk rock benda Hladnog Piva i Josipe Lisac. Nova verzija pjesme, koja je u originalu objavljena na Porinom nagrađenom albumu “Šamar” iz 2003. godine, nagovijestila je zanimljiv početak godine u kojoj Hladno Pivo slavi 30 godina svog postojanja.

Ova pjesma, kažu članovi benda, nastala je kao posveta svima onima koji vole, stvaraju i slušaju glazbu, a glazba je upravo ono što živi Josipa Lisac, stoga, kad su razgovarali o novoj verziji pjesme nije bilo dileme da je upravo Josipa ona s kojom je žele snimiti. Interesantno je da su pjesmu “Soundtrack za život” Hladno Pivo izveli kao gosti na Josipinom koncertu u Tvornici 2003. godine jer se upravo ta pjesma njoj najviše svidjela.

Danas, 15 godina poslije, Josipa je svojim nevjerojatnim vokalom dodatno začinila dramatičnu i energičnu pjesmu, a upravo će takav biti i spot. Redatelj Nevio Smajić odlučio je napraviti tehnički zahtjevniji spot prepun neonskih boja što mu je zadavalo i određene tehničke probleme no, dobro raspoložena  Josipa i dečki iz Hladnog Piva uvelike su mu olakšavali posao pa je snimanje proteklo u sjajnoj atmosferi koju će zasigurno osjetiti i publika.

Nova verzija pjesme “Soundtrack za život” nalazi se na aktualnom albumu Hladnog Piva “Greatest Hits” kojim su zaokružili prvih 30 godina karijere.

Tekst izvor: vecernji.hr