Novosti

17.03.2017.

Jednostavno se dogodila ta pjesma

Chui feat. Josipa Lisac – “Tebi putujem”


Josipa Lisac uvijek nova i neponovljiva opet je iznenadila.

Birajući uvijek pomno svoje pjesme i suradnje ovoga puta izabrala je CHUI, mladi autorski band koji je već prvim albumom stekao kultni status na našoj sceni, a posljednjim zaradio epitet albuma godine.

Hrabra, autentična, avangardna Josipa tako uz CHUI ostaje i dalje moderna i svježa bez obzira na glazbeno iskustvo ili baš zbog njega. Iako ih dijele godine oni su zapravo glazbeni vršnjaci.

Novi singl TEBI PUTUJEM u ovoj opasno dobroj kombinaciji CHUI feat možete pogledati na linku:

Jednostavno se dogodila ta pjesma, klavijaturist Chuia Toni Starešinić i Željka Veverec, njegova supruga i pjevačica Mangroovea kojeg zajedno predvode napisali su pjesmu koja je jednostavno pozvala Josipu Lisac. Mlade, razigrane i kreativne energije Chuia i Josipe su se odmah prepoznale kao vrlo srodne i sjedinile u ovoj prekrasnoj pjesmi.

„Pravo poznanstvo dolazi kroz glazbu, koje je i najvrjednije, a ova pjesma je izvrsna, jako mi se sviđa. Jako mi je drago što su me pozvali i drago mi je što su oni sretni. Oni su izvrsni glazbenici, a i ja sam ponovno naišla na talentirane, mlađe ljude s kojima sam mogla krasnu suradnju ostvariti i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe.“ (Josipa Lisac)

„Josipa je na istoj valnoj duljini kao i mi, iako je starija od nas, ali je toliko u duhu i energiji mlada i željna da bude suvremena, da prati novo i vjeruje mladima, što je danas stvarno jako bitno. Meni je ona na hrvatskoj sceni zapravo jedina Chuijevka.“ (Toni Starešinić)

Snimanje spota se održalo u kinu Europa, a spot je snimio i režirao Radislav Jovanov Gonzo.

Foto: Robert Gašpert / Story
Make up: Silvija Bradica
Frizura: Mila Višnjić
Naušnica: Ida Stipčić Jakšić